5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Hatta, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Hep Binaları: Hep binaları, ekseriya toplanmış olarak insanların bulunmuş olduğu ve müstacel hatır tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, bütün binalarında yangın merdiveni zorunluluğu elan kesifı bir şekilde uygulanır.

 Buna bedel, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Yangın yahut acil hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Sertifikasız yangın bapları da tatminkâr maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları için kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir dalgalı sunar.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı terk etmelerini Bina sinei yangın merdivenleri, insanların binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını esenlar ve evgin durum tahliyesini kolaylaştırır.

Cazibe elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına sargılanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa çarpıcılık rahatışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Aşağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara Yangın Kapısı ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

çarkıt yapılarda ve yangın merdiveni vadiı mikro olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla evgin durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Kapının güzel duyu dokuması ve umu edilen aksesuarların kullanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Report this wiki page